Home » Леда

Показване на 15 резултата

Бял боб Леда 540 гр. – със зеленчуци

Бял боб Леда 570 гр.

Грах Леда 400 гр.

Грах Леда 660 гр. (буркан)

Грах Леда 800 гр.

Капия печена белена Леда 550 гр. – без оцет и вода

Лозови листа Леда 540 гр.

Люти чушки Рибка Леда 300 гр. – мариновани

Люти чушки Рибка Леда 300 гр. – пукани с копър и чесън

Нахут Леда 570 гр.

Розови домати Леда 530 гр. – смлени

Царевица сладка Леда 340 гр.

Царевица сладка Леда 680 гр.

Чорбаджийски чушки Леда 550 гр. – мариновани

Чорбаджийски чушки Леда 550 гр. – пукани