Home » Промоции

Показване на 1–24 от 82 резултата

Лютеница Дерони Финосмляна Староселска 260 гр.

Лютеница Дерони Едросмляна Староселска 260 гр.

Лютеница Дерони Финосмляна Домашна 525 гр.

Лютеница Дерони Финосмляна Пикантна 520 гр.

Лютеница Дерони Едросмляна Горнотракийска 520 гр.

Айвар Дерони – Домашен с печени чушки 250 гр.

Горчица Дерони Дижонска 200 гр.

Горчица Дерони Мека и Ароматна 200 гр.

Кетчуп Дерони Класик 500 гр.

Кетчуп Дерони Пикантен 500 гр.

Соев сос Дерони Класик 250 мл.

Соев сос Дерони Светъл 250 мл.

Соев сос Дерони Тъмен 250 мл.

Чили сос Дерони 290 гр.

Макарони Дерони Кулинария 400 гр. – Фусили Трикольоре

Макарони Дерони Кулинария 400 гр. – Фарфале

Макарони Дерони Кулинария 400 гр. – Касарече

Сос Дерони 320 гр. – Пица и Паста

Сос Дерони 325 гр. – Гъбен

Сос Дерони 325 гр. – Болярски

Сос Дерони 325 гр. – Чили

Сос Дерони 305 гр. – Чеснов

Сос Дерони за Месо 330 гр. – Апетитно лютив Дива боровинка

Сос Дерони за Месо 330 гр. – Пресен чесън