Home » Консервирани храни » Зеленчукови консерви

Показване на 1–24 от 27 резултата

Боб Гигантски Кетъринг Дерони 2 кг. – В Доматен Сос

Бял боб Леда 540 гр. – със зеленчуци

Бял боб Леда 570 гр.

Грах Дерони 150 гр.

Грах Дерони 400 гр.

Грах Леда 400 гр.

Грах Леда 660 гр. (буркан)

Грах Леда 800 гр.

Домати на Кубчета Дерони 400 гр.

Домати на Кубчета Дерони Кетъринг 2500 гр.

Зелен Фасул Дерони Нарязан 400 гр.

Капия печена белена Леда 550 гр. – без оцет и вода

Краставички Дерони Домашни 560 гр.

Краставички Дерони Пикантни 560 гр.

Кьопоолу Дерони 245 гр.

Лозови листа Леда 540 гр.

Люти чушки Рибка Леда 300 гр. – мариновани

Люти чушки Рибка Леда 300 гр. – пукани с копър и чесън

Нахут Дерони 300 гр.

Нахут Леда 570 гр.

Розови домати Леда 530 гр. – смлени

Царевица сладка Дерони 150 гр.

Царевица сладка Дерони 340 гр.

Царевица сладка Леда 340 гр.