Показване на 1–24 от 25 резултата

Бона Деа

Пастет Бона Деа Апетит 180 гр.

Пастет Бона Деа Апетит 300 гр.

Пастет Бона Деа Детски 180 гр.

Пастет Бона Деа Домашен 180 гр.

Пастет Бона Деа Домашен 300 гр.

Пастет Бона Деа за Момичета 100 гр.

Пастет Бона Деа за Момчета 100 гр.

Пастет Бона Деа Птичи 180 гр.

Пастет Бона Деа Птичи 300 гр.

Пастет Бона Деа Селски 180 гр.

Пастет Бона Деа Селски 300 гр.

Пастет Иверта с Патешко месо 200 гр. (буркан)

Пастет Иверта с Пилешки дроб 200 гр. (буркан)

Пастет Хаме Апетит 105 гр.

Пастет Хаме Апетит 75 гр.

Пастет Хаме Апетити 23 гр.

Пастет Хаме Детски 105 гр.

Пастет Хаме Детски 75 гр.

Пастет Хаме Закуска 23 гр.

Пастет Хаме Закуска 75 гр.

Пастет Хаме с Гъши Дроб 105 гр.

Пастет Хаме с Патешки Дроб 105 гр.

Пастет Хаме с Печено Месо 105 гр.