Home » Консервирани храни » Зеленчукови консерви

Показване на 1–24 от 33 резултата

Зелеви листа Леда 1 кг.

Капия печена белена Леда 550 гр. – без оцет и вода

Кисело зеле Леда 1 кг.

Краставички Леда Кисели 550 гр.

Краставички Леда Саламурени 550 гр.

Ловджийска салата Леда 550 гр.

Люти чушки Леда 340 гр. – Микс

Царска салата Леда 550 гр.

Кьопоолу Дерони 245 гр.

Краставички Дерони Домашни 560 гр.

Краставички Дерони Пикантни 560 гр.

Царевица сладка Дерони 340 гр.

Царевица сладка Дерони 150 гр.

Грах Дерони 400 гр.

Грах Дерони 150 гр.

Домати на Кубчета Дерони 400 гр.

Зелен Фасул Дерони Нарязан 400 гр.

Нахут Дерони 300 гр.

Царевица сладка Леда 340 гр.

Грах Леда 400 гр.

Царевица сладка Леда 680 гр.

Грах Леда 800 гр.

Грах Леда 660 гр. (буркан)

Бял боб Леда 570 гр.