Home » Консервирани храни » Месни консерви в буркани

Показване на 10 резултата

Кокоше месо в Собствен сос Иверта 360 гр. (буркан)

Кокоше месо в Собствен сос Иверта 520 гр. (буркан)

Пуешки бут в Собствен сос Иверта 350 гр. (буркан)

Пуешки бут в Собствен сос Иверта 530 гр. (буркан)

Пуешко филе в Собствен сос Иверта 375 гр. (буркан)

Пуешко филе в Собствен сос Иверта 530 гр. (буркан)

Говеждо месо в Собствен сос Иверта 375 гр. (буркан)

Говеждо месо в Собствен сос Иверта 540 гр. (буркан)

Агнешко месо в Собствен сос Иверта 350 гр. (буркан)

Агнешко месо в Собствен сос Иверта 500 гр. (буркан)