Home » Консервирани храни

Показване на 1–24 от 95 резултата

Зелеви листа Леда 1 кг.

Капия печена белена Леда 550 гр. – без оцет и вода

Кисело зеле Леда 1 кг.

Краставички Леда Кисели 550 гр.

Краставички Леда Саламурени 550 гр.

Ловджийска салата Леда 550 гр.

Люти чушки Леда 340 гр. – Микс

Пастет Иверта с Пилешки дроб 180 гр.

Пастет Лео Консерв Апетит 180 гр.

Риба Тон Капитан Стек в Маслиново масло 80 гр.

Русенско Варено Лео Консерв 180 гр.

Скумрия Лео Консерв в Доматен сос 160 гр.

Скумрия Лео Консерв в Подлютен доматен сос 160 гр.

Скумрия Лео Консерв Закуска 160 гр.

Скумрия Лео Консерв Рибна салата с боб 160 гр.

Царевица сладка Леда 400 гр.

Царска салата Леда 550 гр.

Кьопоолу Дерони 245 гр.

Краставички Дерони Домашни 560 гр.

Краставички Дерони Пикантни 560 гр.

Царевица сладка Дерони 340 гр.

Царевица сладка Дерони 150 гр.

Грах Дерони 400 гр.

Грах Дерони 150 гр.