Home » Консервирани храни » Готови храни

Показване на 20 резултата

Боб Дерони Червен 326 гр.

Боб Дерони Бял гигантски 326 гр.

Зелеви сарми Дерони кулинария 280 гр.

Лозови сарми с Ориз Дерони кулинария 280 гр.

Лозови сарми с Булгур Дерони кулинария 280 гр.

Лозови сарми със Стафиди Дерони кулинария 280 гр.

Лозови сарми с Киноа Дерони кулинария 280 гр.

Зелеви сарми Дерони кулинария 2 кг.

Лозови сарми с Ориз Дерони кулинария 2 кг.

Пилешки Сърца с Масло Иверта 260 гр.

Пилешки Воденички с Масло Иверта 260 гр.

Пилешки Черен Дроб с Масло Иверта 280 гр.

Боб с Телешки Кюфтета Иверта 300 гр.

Грах с Телешко Иверта 300 гр.

Шкембе Чорба Иверта 300 гр.

Боб Яхния Иверта 300 гр.

Пиле Фрикасе Иверта 300 гр.

Пиле с Картофи Иверта 300 гр.

Грах Яхния Иверта 300 гр.

Грах с Пилешко Иверта 300 гр.