Home » Сосове » Барбекю и Грил сосове

Показване на 12 резултата

Сос Дерони 305 гр. (ст. бур.) – Бял

Сос Дерони 305 гр. (ст. бур.) – Картофки

Сос Дерони 305 гр. (ст. бур.) – Самурай

Сос Дерони 320 гр. (pvc бут.) – Бургер

Сос Дерони 320 гр. (pvc бут.) – Картофки

Сос Дерони 320 гр. (pvc бут.) – Чеснов

Сос Дерони 330 гр. – Сладко-кисел

Сос Дерони 920 гр. (pvc бут.) – Бургер

Сос Дерони Барбекю 320 гр. – Smoky Чили 2/10

Сос Дерони Барбекю 330 гр. – Класик

Сос Дерони 305 гр. – Бургер

Сос Дерони Барбекю 330 гр. – Класик