Home » Каталог

Показване на 23 резултата

Зелеви листа Леда 1 кг.

Капия печена белена Леда 550 гр. – без оцет и вода

Кисело зеле Леда 1 кг.

Краставички Леда Кисели 550 гр.

Краставички Леда Саламурени 550 гр.

Ловджийска салата Леда 550 гр.

Люти чушки Леда 340 гр. – Микс

Царевица сладка Леда 400 гр.

Царска салата Леда 550 гр.

Царевица сладка Леда 340 гр.

Грах Леда 400 гр.

Царевица сладка Леда 680 гр.

Грах Леда 800 гр.

Грах Леда 660 гр. (буркан)

Бял боб Леда 570 гр.

Бял боб Леда 540 гр. – със зеленчуци

Нахут Леда 570 гр.

Люти чушки Рибка Леда 300 гр. – мариновани

Люти чушки Рибка Леда 300 гр. – пукани с копър и чесън

Чорбаджийски чушки Леда 550 гр. – мариновани

Чорбаджийски чушки Леда 550 гр. – пукани

Розови домати Леда 530 гр. – смлени

Лозови листа Леда 540 гр.